Jordgubbar Och Kattungar

Idag har jag varit vaken ända sen typ kl 08.00 :) . matade och kissade kattungen och sen satt mej vid datan för att sen gå ner och rasta mina vovvar. när kl va typ halv 11 ringde Sabbe och sa'' Skynda dej åk med bussen till Brunflo!'' Jag va ofixad och tvekade lite men sen så ringde jag mamma och fråga om ja kunde lämna kattungen ensam för hon var på jobbet, visst kunde jag de så jag sprang ner och klädde på mej fixade på lite lätt makeup och sprang ut, jag hade 10min på mej från då Sabbe ringde till bussen gick. Men jag hann. Vi gick till ica och köpte chocklad glass och JORDGUBBAR! och satt oss på en gräs matta mitt i Brunflo :) solen stekte å vi var allmänt snygga. Senn vid ca 12.00 for vi till mej för mamma slutade jobba där i Brunflo då. När vi var hemma fick Sabbe för sig att kolla balkongen och vafan då hittade hon 2 kattungar till :O. Vi kissade och matade dom och gick sedan ut i solen för att steka på studsmattan. Efter ett tag messade jag Jepser och ville att han skulle komma en stund för han ska bort idag och inte komma hem förr än på Måndag :( så han kom med moppen sin och va å gosade med mej en stund sen fick mamma för sig att kolla balkongen och då hittade hon en kattunge till :O plötligt har vi 4 kattungar nu!. Jepser vart helt till sig av alla kattungar , han älskar dom! :D  Nu sitter jag och Sabbe ensamma med kattungarna uppe på mitt rum ( Jepser Va tvungen att åka till Hede För en stund sen ) och vi väntar på maten :).


Kändisar Som Vanliga Människor?

Jag Var och kollade på nätet och hade über tråkigt och hittade en intervju med Katy Perry.
Själv tycker jag inte det är snyggt alls att sminka sig så som hon gör och hennes musik och stil tycker jag inte heller om. Men men hittade detta och började as garva elak som jag är fick jag nån sorts glädje av att hon hade sånna problem för det visar att ingen är perfekt? .. oj nä förutom jag och Emiie men nu menar jag er vanliga folk ;).


Här Kommer intervjun med Henne .. Njut ! ;)


'' Katy Perry om varför hon bär så mycket smink Sångerskan berättar om sitt största komplex: missprydande ärr efter svåra akneproblem. Sångerskan Katy Perry är alltid hårt sminkad - det går i princip inte att hitta osminkade bilder på stjärnan. Både till vardags och i offentliga sammanhang bär Katy full makeup.

Nu berättar hon att det beror på hennes akneärr i ansiktet.
- Jag skäms väldigt mycket över mina akneärr, så ibland har jag på mig för mycket smink för att täcka över dem, säger hon till brittiska Cosmpolitan.

Ärren uppstod efter att Katy fick svåra akneproblem för några år sedan.
- Jag fick akne i början av min karriär - det var en väldigt stressig tid, berättar hon.

Katy Perry berättar också för Cosmo att hon just nu är singel, men gärna skulle vilja träffa någon - helst så snart som möjligt.
- Jag gillar inte att vara singel. Jag lever ett fantastiskt liv, fullt av magiska saker, och i slutet av dagen vill jag kunne plocka upp telefonen och dela det med någon. Häromdagen sålde jag en miljon album i USA och jag hade ingen att berätta det för. Det var faktiskt ett riktigt ensamt ögonblick, säger hon.

Men att träffa rätt kille är svårt eftersom Katy är så kräsen. Att hon är en kändis gör det inte heller lättare.
- Äter jag middag med en kille tror folk automatiskt att vi dejtar. Och när man börjar dejta blir det ett lopp mot altaret. Jag menar, kom igen, kan vi inte bara vara pojkvän och flickvän? säger Katy. ''

Puss&Kram <3


Hittade En Kattunge Under Taket!Jag har vetat att min katt Delicious Har varit gravid och fött kattungarna ute men trodde inte dom skulle överleva kylan där ute. Men idag kände jag att ''fan , ja må kolla på balkongen'' när jag stog där och funderade vad jag skulle göra idag fick ja för mej att locka på katter och då hörde jag ett liiiiitet majou!.  brevid balkongen finns ett tak som man kan gå på och ena hörnet av taker har gått sönder så det går att lyfta upp lite. Jag kollade förvirrat under taker och såg Delicious med 3 uuursöta kattungar! Jag ropade på mamma och sa att jag behövde en tång eller nått att ta kattungarna med för jag nådde aldeles precis inte. Jag ville inte att kattungarna skulle ligga ute i regnvädret så jag tog tången och fick tag på en gav den till mamma och letade vidare. jag fick nästan tag på en till men då kröp dom längre in så nu när jag inte och eftersom Delicious inte är vid denna kattunge jag hittade nu får jag mata den med varmmjölk med lite grädde i  du vet så där fisljummen mjölk xD Kattungen är jättelugnt och fin och jag myser med den heeela tiden :D

Nu är det bara att vänta ett tag tills jag har lyckats få tag i resten så jag kan ta hand om dom :)

Men jag har ett problem :O!!!!!

Vad Ska denna kissemiss heta? ge mej massor av förslag !
Det är en hona och är ca 4-5 veckor gammal bara :O :D

Puss&Kram <3