Aldrig mer. Förlåt


värkligen förstöra vänskap?

Lämnad ensam utan vänner igen då. ingen som har tid med mej längre, dom snackar skit med andra om mej bakom min rygg igen allt detta för att jag är gravid ? tror ni mitt liv slutar då? nej de börjar.
''Vänner dom kommer vänner dom går vänner är folk som aldrig består''

Aldrig mer ska jag öppna mej igen för någon annan är dom ja har i mitt liv nu.
Att du säger eller NI säger att jag köper mina vänner ? hur tänker ni då?  om jag älskar en vän ger ja den en gåva då å då. vi blev inte vänner för att jag gav er nått först.
nu skulle ja värkligen behöva en bästa vän att lita på, men jag har märkt att vissta går inte att lita på. kanske är det att du är för ung. du förstår nog inte . Du tror du kan behandla folk hur du vill. du avrt arg på mej när jag avrt tsm med jesper tex. för du hade kille mej skulle tydligen va otrogen mot han med jepser`? men vetu vad? jag är glad att ja valde jesper vi ska nu ha barn och du har visat att du är inte mer än en ursäkta Fjortis som håller på å snackar skit.

Nä ja orkar inte med dej. Nu e vi inte vänner mer.
Kommer aldrig bli igen.


Tokio Hotel En Ny Musik?

Som en forna Tokio Hotel fan så har  ja nu märkt efter alla år att gamla Th är borta som tur är. Ja vart fett läss på deras tyska skit.
Nu äntligen har dom gjort en låt som går å lyssna på ''Automatic'' Är inte alls som gamla Tokio Hotels stil and i love it. men men de e inte säkert dom gör nån mer än denna som ja faktiskt gillar. Döm själva men ja tkr denna va anorlunda. På e mkt bättre sätt.

http://www.youtube.com/watch?v=EnX6SEjX9Zs