soo tierd

orkar inte blogga men lägger in en bild på naglarna jag gjorde på Sarah idag. :)
Kommer mer bilder från helgen sen.


The Day

nu sitter jag och tar det lungt i soffan nere hos mamma. Emanuel har äntligen somnat efetr att ha varit vaken sedan 9 imorse. så han lär ju sova ett tag nu:)
Ikväll Kommer min Bby Sarah och vi ska göra Naglar på henne ikväll eller imorn, och dricka lite gott vin och ha allmänt kul tillsamans. Jusste vi skall färga hennes hår mer blondt oxå. Kommer nog bli bra.
Stackars Jesper som skulle komma idag ( kommer fortfarande ) missade bussen till skolan i morse så han fick stanna i grimnäs hos sin far. Han drog ut med skotern men den kokade haha. Så ah han kommer senare nän han tagit sig först till Östersund sen hit. dumma bussar ;)
Men nu ringde han precis och sitter på bussen. vet dock inte om han menar in till stan eller hit haha. Återstår att se.
Måste värkligen köpa nytt smink nu då allt nästan är slut. ! Fick sitta i över 3kvar och sminka mig då mascaran fick läggas miljontals ggr för att få resultat. Den va typ tom.
Det ända jag har halva kva av är foudation, men den är av den billiga sorten som inte är bra så ska köpa ny iallafall.
Måste fylla på med allt!
Måste även köpa Brun utan sol då den oxå är slut. Åh jobbigt :P haha
Funderar på att ta en promenad till affären och köpa lite saker tills ikväll då det är + ute nu :) skönt.
Vore ju kul för Emanuel att få gå ut oxå nu när det är varmare.

Ne nu ska jag inte sitta här å babbla på som en ganling om ingenting. :D Hej på er. updaterar nog senare ikväll ifall det faller mig in ;)

En Mammas Kärlek

känner mig som besviken på folket i min värld. Asså dom i min ålder gnäller jämt på mig hur hemskt det är att jag fått barn så* tidigt*. Men 19år, det är inte tidigt. Vid 20år är man vuxen, och jag är 20år nu. Och Min son år 10månader. Jag tycker att varför ska man vänta med livet? tills man är typ 30år eller vadå?
Då är man ju gammal ju. Då orkar man inte allt man orkar vid 20år. Man blir en bättre föräldrer om man ger tid och orkar mer. jag säger inte åt folk att skaffa barn vid 19år ifall dom inte vill, men jag avråder dom inte heller.
Jag ansåg att jag var vuxen nog att skaffa barn och ett eget liv. Om vissa inte kan acceptera det kan jag inte göra så mycket åt saken. Ja det var mitt val och jag gjorde helt rätt.
Jag måste säga att jag tar värkligen illa upp när folk inte förstår att det är inget negativt att ha barn. Det är ju mitt kött och blod, han är min.
Nån som kommer älska mig förevigt, Nån jag kan prata med om allt. Min egen son.
Det är en undebar känsla när man ser på sin son och tänker att han är faktiskt min. Ingen annans.
Jag kommer uppfostra min Emanuel till att bli en riktig djurvän , en snäll och go pojke. Det är han redan och det märks så väl att han är min. hans personlighet strålar och han sprider glädje med sitt eviga skratt.
om jag inte hade honom nu skulle jag ha missat nått stort.
Han är den enda männsikan i min värld som älskar mig för den jag är.
Han förstår mig. Han tröstar mig med kramar och sina gulliga skratt och leenden som får vem som hellst att smälta.
Han är den ende som kan få mig att känna att allt kommer bli bra.
Det är nu han och jag mot världen.
Vi lever ett underbart liv.
Den här känslan jag har mot mitt barn har inte dom som kommenterar mitt liv med barn vid 20år. och jag förstår därför varför dom inte kan relatera till det heller.
Men jag lovar att när dom blir gravida kommer dom inte vilja släppa taget. När dom väl har sin dotter/son i famnen förstår dom mig.
jag är inte arg, bara illa berörd utan folk. Men jag förväntar mig inte att ni skall förstå. Bara att ni accepterar mitt liv som jag älskar det.


mitt liv <3

Min nya gadd. tillägnat min älskade son <3