BÄÄh

Bäääh va trött jag är. Jepser var hemma idag då han kräks och blött näsblod :(  Vi stack till Mamma och fixade med lite grejer och nu är vi hemma igen. Emanuel ligger i sin säng och kollar på film och myser. han kan nog ha somnat haha. Vi måste verkligen ha en större lägenhet för vi har inte ens plats med en vanlig säng åt Emanuel och han måste ha en sån nu. han klättrar ur spjälsängen och det är farligt ju om man inte hinner ta han. Skulle behöva en 3a. men iallafall nu tänker jag ta en kopp cappochino och bunkra ner mig i soffan och bara slöa och tjocka min varma kopp.
Aja Medans jag gör de får ni beundra mina bilder jag har tagit på lite julmys här hemma. ;)
Dom här är sååå goda!
Knäck
Pepparkakor
Denna gjorde jag själv av mossa och skogens grönt , ett paket rosor för 20kr,sidenband från mamma och en 10kronors korg,lite julpynt ;)
Advent
Isbjörnen med rött har jesper målat och den med grön halsduk har jag målat.
Renen och tomten har jag gjort i cenitlera och lite grejer :)
Denna har jag bundit själv av skogens vackra gran kristar:)
Emanuels adventskalender :)

skola på måndag

Helluuuuuu. Nu är jag hem kommen från Plugg mötet. och WOAH. på måndag börjar jag skolan ! kl 09.00 börjar jag i svenstavik med engelska. Detta kommer bli braaa:D ca 3-4år av pluggpluggplugg haha.
Efter grundskole plugget ska jag nog läsa till  Grafisk kommunikation & design. ûber kul. När det är slut kommer jag kunna allt med det plus Photoshop cs5,InDesign cs5,Illustrator cs5,DreamWeaver cs5. Awsome!!!!!!
Nu måste jag köpa en massa saker innan skolan börjar för mig nästa vecka. MÅSTE ha mera kläder, en dator väska då man ska ha med sig datorn, lite smått å gott. Vill ju inte va en sunk ;)
GO ME<3

Nu ere jul, jul i vårt hus

Imorn ska jag på pluggmöte! :D ska ju börja plugga. ska ta tag i mitt liv och plugga upp grundskolan som jag missade en del av när jag så sjuk. Sen blir det att läsa vidare till nått skoj. Ioch med detta kommer jag kunna flytta till stan kanske tillåmed köpa lägenhet eller hus vem vet ;) Jag kommer i snitt ha 13.000kr i inkomst varje månad och det är ju HELT ok ;) Och om jag bor kvar i denna lägenhet ett tag till som är så billig ( 3698kr ink el ) så kommer jag ha råd med bra mycket mer roliga aktiviteter till Emanuel. :D kommer kännas skönt att kunna dra med han på små resor m.m. Skulle ha varit hos sjukgymnasten idag men både jag och Emanuel var jätte förkylda så vi tog en hemma mys dag båda 2. Vi har jul pyntat och lyssnat på julmusik. På onsdag ska jag till Homopaten igen. Går dit en gång i månaden ( igentligen mamma som tvingar mig dit haha ). På söndag ska Jesper köra upp för körkortet så får se om det är han som kör när jag ska julhandla? ;) Till alla er haters där ute. Sluta klaga på andra och ta tag i era egna problem :)
Iallafall har jag köpt några julklappar redan. Nu är det ''bara'' Mamma,Pappa,Jesper,Cassandra,Emanuel,Farmors kvar.
Nej nu ska jag gosa med Emanuel så han somnar. JA han är otroligt nog vaken än haha. Filmen måste ha varit bra!
Sen blire dushen. Puss påer! <3
Jag och Alice Mös i soffan idag <3