Kvinna vs man

Min kvinnliga  och manliga sida! hahaha xD
Lekte med paint. Det är en bild som jag delat på och satt ihop . Sjukt att man kan ha så olika sidor på ansiktet!!

Regniga december

Det regnar ute i -3. Kul för bilförarna det. ;)
 
Annyyyyywaaaayys.
Har slöat en helt del idag. Beställde hem pizza till oss och åt tidig middag/lunch/frukost.  Sen har jag och Emanuel fixat tvätt m.m.
Just nu sitter jag och fixar inför lite soff problem. Det är så att soffan jag köpte för nån månad sen har börjat spruckit öööverallt och det lossnar skinnbitar titt som tätt. Så affären ska ge mig en ny nu. Blir dock en i tyg så jag slipper samma problem. Suck*  Men men, så kan det vara.
 
Imorgon ska vi åka till min syster och öppna paket med min systerdotter medans Jesper åker och hämtar skotern hos hans kompis. efter det åker vi till Gällö för att fira nyår. Vi tar med oss skotern så vi kan åka på skoter tur.
Men hoppas fanimig att det inte är regn och att det inte är för kallt. vill gärna ha nollgradigt eller så.
Svartingen är skotern hans. Har har byggt den själv faktiskt. :)
 

tjugosju

Blash.. Vaknade imorse och kände att mitt huvud inte alls hängde med. Tror jag hade en liten gruvarbetare där inne som hackade efter nått värdefullt. Han kan inte ha hittat nått iallafall med tanke på att det var innuti mitt huvud han grävde ;)
Iallafall, tog värktabletter och vart helt groggy! vart hela dagen typ. Så denna dag har varit otroligt jobbig faktiskt. Men trots gruvarbetaren och en extremt pigg son fixade jag ändå tvätt och små städade lite.
Nu har min tuss som klev upp vid 06 imorse självmant gått och lagt sig och somnat. 
Jag gick in till sovrummet och satt igång datorn och gjorde iodning välling medans Emanuel satt i sofffan och kollade på tv. Jag tänkte att vi skulle kolla på film i sängen min som vi gjorde igår kväll tills kl var 22. Vi hann med 2 filmer igår. Men när jag kom in och skulle hämta honom var han inte i soffan mera så jag gick och letade och hittade han sittandes i sin egna säng med snuttefilten och napp.
Jag frågade om han var lite trött och han nickade och la sig snabbt ner och sa att han ville ha välling och film. Så jag bäddade ner honom och gav honom vällingen jag redan gjort och satt igång Hopp åt honom på hans rum. Han somnade ganska snabbt. 
Men stackarn vaknar ganska ofta då han hostar jätte mycket. Han har hostat sen han var liten bebis i princip :S måste kolla med doktorn tror jag vad det kan vara. Mysko. Men nu hostar han för att han är förkyld iallafall. Men annars hostar han hela tiden trots att han ej är sjuk. Somsagt mysko.
 
Nu ska jag kolla på film i soffan ensam då :/ och dricka te.