.-.-.-.--..-

Åh det är så jobbigt att inte kunna berätta.... Skitus

Suck?

Åh va besviken jag är.
Har en egen facebook grupp som heter vi med små hundar i jämtland.
Och jag la upp ett inlägg om att jag sökte en avels hund åt Alice som ska löpa snart. Då vart jag på hoppad som en som bara är ute efter pengar och inte bryr sig och hur hundarna har det m.m.
Hur känner man sig då?
Jag frågade bara om nån hade en avels hund lixom
Och helt plötsligt säger folk att jag håller på med en jävla massa.
Man blir ju brydd. Ja iallafall var det en som la upp ett inlägg och snackade skit om mig i princip där efter det och henne tog jag bort pgr av att jag inte vill ha sån stämning i gruppen, Den ända regeln jag har i den är att man ska vara just trevliga med varann. Då fick jag skäll för det av en annan ? Asså :S
Varför har folk så himla svårt för att vara trevliga mot varann? varför måste dom alltid komma med en snäsig kommentar eller ett helt uppslagsverk av elakheter?
Förstår inte...
Så nu är det übertrist stämning i grupper, Vilket jag inte ville skulle bli men folk asså..
Bli sur för att jag inte bryr mig ifall jag har renrasiga hundar? ALLA HUNDAR ÄR LIKA VÄRDA OVS RENRAS ELLER BLANDRAS! precis som människor. Det är bara folk som värdesätter ''renraser'' Men Jag och jag vet måååånga fler älskar hundar ovs om dom är blandras eller renras!
Vilket man ska göra!
Ne nu är mitt humör absolut inte på topp. + att det spöööregnar.


31juli

Jamen vill ni veta nått som är så fördundrande bra?
Jo den 31 Juli ska vi vara utflyttade. vi slipper uppsägningstiden :D Det var ett par här igår och kollade på lägenheten men dom tackade nej sen kom det en barnfamilj hit idag och kollade och dom ville  ha den. Så nu håller jag på att packa för fullt och fixar med diverse grejer. Känns nästan overkligt att få bo i stan. i en 3a/4a dessutom!" helt otroligt. Jag kommer ta bilder sen när vi flyttat in riktigt och fått till så får ni se vilken fin lägenhet det är.
 
Idag iallafall har jag varit på möte sen var vi in till nya lägenheten med 2 flyttlådor m.m.