Finally a microwave

hur mår jag idag?  ja herregud, hur mår jag idag.
Blev hemma från lektionen då jag mådde otroligt dåligt.
nog om de, orkar inte.
 
Iallafall så har jag ju bestämt att jag ska byta ut i princip allt i min garderob denna månad för att jag ska kunna ha kläder jag tycker är snygga på mig och kläder som jag slipper känna mig ful och tvingad att ha för att jag ej har annat. Jag vill helt enkelt bli Emma. Så så ska det bli. sen ska jag till frissan och klippa snelugg och springa och sola solarium så jag får ranson på huden min. Har mkt känslig hud och har mkt problem med den men när jag solar blir det mkt bättre.
 
ne nu ska jag dusha för att Emanuel somnade ifrån filmmyset och Jesper drog och skruva skoter. Bah....
 
Jusste. köpte ny micro igår! första gången jag spenderat 1500kr på maxi. men fick massor med mat och en micro så. Der firades med popcorn! Vägrade köpa en sån där skitful vit så tog den dyrare med lite mer stil. varför nöja sig med fula saker? ;)
 
Snygg va?
 
 
BLÄÄÄÄÄÄ FÖR SÅNNA HÄR!---->
 
 
 

2526

Halloj där ute i kylan.
Hann och ville inte blogga igår haha. 
Men men dagen var så att Emanuel mådde lite krassligt fortfarande så jag var hemma med honom. Sen när klockan slog 12 så var vi vipps inne i staden för att möta upp Hanna ;) Ops!
Ne men han mådde mycket bättre så.
Vi gick och kollade i affärer och shoppade hejvilt. Senare mötte vi upp Hannas syster och gick en sväng med henne och fikade. Efter några timmar på stan åkte vi alla hem till sitt. 
Men senare på kvällen när Emanuel somnat kom Hanna ,hennes pojkvän Peppe och deras vovve Gizmo på besök.
Vi satt och pratade och höll varandra sällskap.
Kl 20 gick jag Peppe och Alice iväg upp mot lillfjällsvägen och köpte mig en jacka. En vit snygg Mckinley.
Svin kallt var det ute då. Usha. Hanna var snäll och stannade hemma hos mig och vaknade Emanuel.
 
Idag har jag och Emanuel bara legat och latat oss. Lördag ju ;)
Vart skit sugen på godis oxå men tänkte att eftersom jag har micropopcorn så kan jag ju äta det istället. Men ack å ve... glömde bort att våran micro har sagt upp sig så det blidde inge :(
Äsh whatevs. Drack grönt mumsigt origentalisk te istället.
 
Juste nån hade kommenterat om naglar. Ja jag gör naglar men har en paus nu på att göra på andra. I vanliga fall tar jag 200kr för ett sett och då är det franskt med Uv-gel. Så nu vet du, och kommer skirva på bloggen när jag börjar igen :)
 
Nu sitter jag och ... ja bloggar då ;) Ska snart slänga in mig i dushen och sen plasera mig i liggläge i soffan min.
Slänger upp lite bilder! Eller ja BILDBOMD! Från igårkväll, idag och från shoppingen.
 
 
 
 

snor rule my world :(

Fasiken va snorig man kan vara ! Har snorat och hostat hela dagen lång. 
Åkte till Hanna vid 09.10 och var där 09.28 eller så. Hon mötte mig med sin söta vovve. Vi rastade han lite grann sen gick vi in till henne. Där drack vi te och fixade våra naglar. Jag skulle våga mig påglitter men ja,Det är inget jag vill göra om. Det gick inte att fila så mycket för att då filade man bort glittret och då var ju nageln inte så jämn och sen lyckade jag klippa ena nageln för kort haha, inte min nageldag idag helt enkelt. När vi var klar gick vi till affärn och sen åkte jag hem. Väl hemma försökte jag fila ner dom andra naglarna till lillnagelnsnivå och lyckades lite iallafall. Sen vart de dush med sonen och gröt till middag med honom. Nu sitter jag och Jesper i soffan och latar oss med goa kakor, te, kaffe och tv medans sonen somnat. Imorgon ska jag igentligen vara på lektion nån timme men med min näsa,huvud och onda hals tror jag att jag och Emanuel stannar hemma. Vi ska ändå bara kolla på en film på lektionen. Arn heter den. Inte så mycket lärodag dvs. vid 12 imorn iallafall så ska jag och Emanuel vara inne i stan och möta upp Hanna för lite fika på stan och sånt. Mysigt. Får hoppas alvedon hjälper mot min huvudvärk imor så jag iallafall tar mig ursängen. för just nu dunkar det på som nått rave party i min skalle. 
 
Iallafall så har min mellanslags knapp på min laptop fuckat ur och den funakr inte så bra så måste ta loss alla knappar och göra rent tror jag. förhoppningsvis funkar det sen annars blir det ny dator :/ för det är typ lika dyrt att byta tangentbord tyvärr. 
 
Men jag skriver mer sen då jag har tid och lust :) Följ gärna på instagram om ni vill ha mer updates!
Emmarolandsson @ Instagram
 
Resultatet av mina naglar. dock syns det ej på bild att det är glitter lite överallt :/ fult.