dumma sladd

Men wooopsie dooo!
Har ju glömt denna så kallade blogg. Sure jag hade typ 3000 unika besökare per dag efter jag hade vunnit en vinst hos foki 2010. But thats far gone. Kan ju bero liiite  på att jag skiter i bloggen oxå ;) haha
Men asså, den är ju min så what the fuck.
 
Har hänt litte saker jo, Men inget som e intressant nog för en blogg;) hehe
 I lördags var vi iallafall på springmeet och glassade i solen. Åkte med  mina föräldrar in då som tog en gammal volvo och åkte in gratis. Jesper åkte med en väns bmw. Som dom kallade gatubil! lmfao.
Anyway. Efter det vart vi hämtade utav Ozzey och nå folk som var i den bilen med honom. Vilka? brydde..
Vi åkte och hämtade Hanna och hennes vänoch sen åkte vi runt med Ozzeys mercedes och lyssnade på crazy frog på högsta volym. Bilen är väl inte en raggarbil och inte heller vad man ska kalla en snögg bil ;) så folket glodde. Underbart xD
Tack för kvällen Jesper,Hanna,Ozzey,Angelica och alla ni andra som jag inte visste vilka ni var ;) <3
Emanuel var iallafall hos hans farmor med Alice. Hon kidnappade dom i fredags haha.
 
Tog inte mycket bilder :/ skulle ha tagt fler ändå. Men men.
Har ÄVEN TAPPAT BORT KAMERA SLADDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
 
 
 

NEJ till kort

Har en förjävvla huvvevärk och har haft det hela långa dagen. Kan säga att jag taskigt nog längtar tills att Emanuel somnat och min värktablett värkat så jag kan sitta och bara ta det lugnt och kika på film. 
Blir Jack the giant killer ikväll på tv'n våran. Jesper köpte även helg gotta till mig och Emanuel idag. Underbart. Fick själv en familie guf och Emanuel fick påfyllning till sin PEZ gubbe. Han är tokig i Pez. Lätt förståerligt då dom är super goda och roliga.
 
Funderar på att slinga mitt hår imorgon igen. Måste plugga massor med matte då oxå och Jesper ska åka iväg med Emanuel så att jag får vara själv och kunna tänka riktigt istället för att ha en klängande busig unde över axeln och inte kunna komma nånvart. Men somsagt, Slinga igen då kanske?
Men är super rätt för att bli korthårig! dvs att det går av eller blir så slitet att jag måste klippa!
Men av förra slingningen vart det bara bra. Inget slitet, inget gick av och håret är glansigt och mjukt. Perfekt! Slapp även att vara orange uppe på huvvet :D helt otroligt men sant!
Aja. vi får se hur det bliver.
 
 
ja att se ut så här vore INGEN höjdare!!!!!!!!!!!--->
 

Min dåliga humor