31 Augusti

Känner mig wonderbar idag oxå! Så härligt. Emanuel börjar dagis på tisdag kockan nio. Han är skit pepp och tycker det ska bli jätte roligt. Sjlv är jag alltid liite nervös för att gå på ett nytt dagis för första gången. Är så rädd att bli ja va ska man säga, dömd? Nej men jag vill inte att folk ska tycka illa om mig som ni vet. Så blir alltidd nervös i början när jag träffar nytt folk. Detta är ju hans 3e dagis.. 1 dagis per år. Han började ju när han var 1år. Det har blivit mycket tjorv och så men nu ska jag göra allt för att han ska få gå på detta dagis tills förkolan börjar och sen få följa med sina vänner upp till skolan. Han har inte visat nått att han tyckt det varit jobbigt att byta utan tvärt om så det är ju jätte skönt! 
På fredag iallafall kl 11.00 ska jag iväg och testa att spraytan'a mig. Haha ja, eftersom att sola solarium inte tar ett skit på mig förutom att jag kan få några små små fräknar så testar vi detta. Och tycker jag det funkar bra kommer jag gå regelbundet :) Brun utan sol blir ju bara äckligt och fläckigt hur man än gör så det hatar jag. Och skadar ju inte att se lite brun och fräsh ut eller hur?
 
Åhåå jag mår så braaaa :D 
 
 
 

30 Augusti

Min dator börar bli så sjuuukt seg. Jobbigt för jag har ingen lust att hämta ut en ny :/
Men lär väl va dags snart i guess.
Aja. Varit på affärn idag igen då Mannemann lyckas dricka upp all mjölk som vanligt och nu sitter vi och slappar oss vid tv'n Beställde nyss en färgbomb till mitt hår med. Revlon 1002 trormjag den hette. ska tydligen vara bra, så jag hoppas jag slipper färga så mycket mer efter denna :) Hoppas Hoppas.
Mina föräldrar kom på förmiddagen idag oxå och drack lite kaffe och träffade Manne. han vart skit glad och skulle gosa ihjäl sin moffa. 
Ja och vad som händer ikväll återstår att se!
 
 

29 Augusti nr 2

Fick en sån där jobbig tanke grunk. Sånt jag lovat mig själv att ge fan i. Men tro så själva fan de kommer och smyger på en bakifrån ibland ändå. Även om jag kan kontrollera det bra nu och tänka över det med positiva tankar så är det fortfarande sjukt jobbigt. Just nu fick jag en sån där töntig * jag duger inte som jag är för nån * tanke. Men asså...Vet ju lixom innerst inne att jag duger visst även om jag kanske inte är direkt perfekt och långt därifrån. Och då kommer vi till de där utseende fixet. Suck* Kan man typ få el stötar kanske så man får super bra självförtroende? haha vore ju riktigt braare!
Faan va jag vill ha en ''prins'' som kan få mig känna mig bättre haha. Åka till disneylands slott å kika efter en kanske? dock så känner jag på mig att det kommer bli ett jobbigt förhållande med att han har den där dräkten jämt. ja menar, Hur pinsamt skulle det inte vara om vi gick en runda på stan? xD Nej, men ja...
Vill inte vara singel längre nuuu. Vill känna att nån älskar mig, vill ha mig och ser mig som en bra människa. 
Nej shit va deep de vart nu! Bäst jag slutar skriva nu innan det blir för djupt ;P haha