2014-02-28 kl.15:49

Åh va skönt det var att plantera rumpen i soffan nu. Emanuel vaknade helt otroligt nog kl 09 imorse så fick sovmorgon. Men sen var det till att fixa sig och göra sig klar för buss in till stan. Men syster Madde ringde och hon skulle till östersundshem och säga upp sig lägenhet så vi fick skjuss in och hem. Men påvägen hem stannade vi till vid barnenshus där syster skulle köpa en present till Livs kompis som skulle ha kalas imorgon. Där vart vi med bjuden av henne till djungelhuset så vi åkte och hämtade Liv på skolan och for vidare till djungelhuset då. Väl där vart Emanuel sjukare och degade bara omkring och var vid mig. Nu sitter stackarn och halvsover vid tv'n. :( Får se om han är frisk till han ska åka till sin pappa på söndag i en vecka. Men ja, Är han såhär sjuk då är det bäst han är hemma här ett tag till tycker jag då. 
 
Men ikväll ska jag bara slööa, sova och kika på film. Är helt slut!
 
 

2014-02-27 kl.18:59

Åh fan. Imorn måste jag in till stan och lämna in mina böcker till skolan.. Känns som att lämna över nyckeln till sina drömmar. Helt jävla sjukt att det skulle bli såhär. Jag var ju påväg till drömmen. Men självklart skulle ödet sätta stopp för det.
Men måste nog ta med mig Emanuel imorgon då han är småsjuk och trött så vill inte ha honom på dagis. Sen vill ingen fika på stan med mig så då slipper jag ju va ensam haha.
Ja men jusste. Gjorde ju naglar på Emanuels farmor Lena idag oxå. Hon ville ha vanliga franska. Emanuel höll på att somna på golvet i köket när vi höll på haha. Sen somnade han i famnen på mig i soffan kl 17.30. Han var småvarm och behöver nog sova lite extra.
 
 
 
 
 
 

2014-02-27 kl.13:18

Dom kom vid 11 prick haha. Emanuel är lite små hängig och slö :/ håller nog på å blir sjuk stackarn.
Men ja, Har nyss ätit en macka som ''frukost'. Hade inte nån direkt matlust. Men kände att jag började bli så trött och mådde små illa så tog en macka ändå. Sitter och väntar på att Lena skall komma tillbaka från frisören. Ska nämligen göra naglar på henne. 
 
Kolla min bff's blogg oxå! hon skrev världens sötast inlägg nyss <3
http://hannaalindholm.blogg.se/
 
---> Hanna <3