27 November nr 2

Hm jag är inte dum då iallafall. :)
 
 

27 November

Idag drog vi somsagt till stan för shopping. Det blev inte så mycket ändå. Vi blev bara trötta och ville hem. Köpte en Playmobil adventskalender till Mannemann, Lite kläder på H&M, 4st nya disney klassiker till samlingen och så åt han en happymeal. Thats it. Tror ingen av oss egentligen kände fört. Men va bättre än att sitta hemma iallalfall. Imorn ska ju Emanuel till J över helgen och min mamma ville att jag skulle komma ner till hackås och fika adventsfika ovs. Hon tyckte inte jag skulle sitta ensam första advent. Kanske sant att jag inte borde. Ska försöka få med min J och mannemann ner dit och fika med. Men får se om dom vill. Men jag vill de.
Juste, Fan va alla stirrade på mitt hår på stan idag xD haha Ja jo det är rosa. So what!? hahah
Glömde köpa mer balsam så jag kunde lägga i mer färg. men det får väl bli imorn eller nått. 
 
Btw Bae, Du vet att jag älskar dig så grymt mycket. Saknar dig hela tiden. <3
 
Dagens face
 
 
 
 

Det börjar ta sig med min samlig iallafall! dock är ju denna lista bara till 2007. Hittade ingen senare...Har nr 48 Bolt med. Dock är den inte med på denna lista.  De inringade är de jag har än så länge.
 
 

Suck. Tonåringar...

Wow. Vissa folk kan tydligen inte lämna andra ifred och låta de leva sitt eget liv. Kan säga att på det humör och så less som jag är en en specifik människa är det tur att jag inte har en hagelbössa eller nått... 
Men nu är jag så less så om denne person hör av sig till mig igen så jävlar. Ärligt. Då jävlar. Min familj vet vilket humör jag blir på om nån ska hålla på. De är som de personer som får hålla fast en när man är påväg att springa och smeta assfalt. haha ja gud. Nu är jag så less på allt drama som folk tvingar på mig. 
Kanske ska börja boxning?! de vore ju nått. Sätta bilder på slagsäcken och puckla på. fan de måste jag kolla upp! xD
Nej nog med drama för idag. Nu skiter jag i allt och tänker ENDAST på mitt och mannes bästa.
Fuck the rest.
Spc du **** :) Fuck you så mycket. Typ så mycket det bara går.