29 September

Lyckoruset har inte gett med sig idag heller haha. Är väl inte så konstigt då jag velat detta sen jag var ca 14år gammal. Känns på nått sätt overkligt ändå. haft mail kontakt med Proforma och ska ringa dom och boka en tid. Men tror jag vill ha min mamma brevid mig då så allt blir rätt. Har ju aldrig gjort nått sånt här innan. Det läskigaste är nog att jag kommer ju få åka ner själv på konsultationen och sen få åka ner själv för operationen. Kommer vara det läskigaste med allt. Att vara ensam i allt. Att vakna upp ur narkosen och känna sig som om man blivit påkörd av en buss och man har ingen att prata med. Men har inga vänner i stockholm som kan hälsa på mig och vara med mig och ingen som har råd att följa med heller :/ Tråkigt.
Satt nyss och kollade lite på kläder på nätet och log för mig själv. Tajta kläder. Kläder med uringning. Bikini. Ja sånt jag inte vijat haft på mig innan ska jag äntligen kunna ha utan besvär.Att kunna ha ett linne som sitter åt utan att behöva ha en kofta över eller nått för att man vantrivs. gud vad jag längtar till den friheten detta kommer ge mig. Jag kommer våga gå på badhuset med min son. Våga gå ut på sommaren utan att behöva klä på mig som om det vore vinter. Kan vara en töntig grej för många. Men för mig är det en stor grej. 
Visst är jag kanske töntig nu som berättar om vad jag ska göra men ändå tycker jag inte det. Om nån skulle operera sin näsa så är det ok att skriva men om nån opererar sina bröst, ja då måste det vara hysshyss. Tänker inte lägga upp massa nudies bara för att jag berättar hur glad jag är över det ovs. Skulle aldrig lägga upp en nudie haha xD
 
Iallafall, Imorgon ska jag försöka få iväg Emanuel på dagis då han vrålvägrade imorse.. igen. Han vill vara hemma och mysa med mig säger han. Så har inte kunnar hämta mina journaler ännu och gjort det jag ska.