30 April nr 2

Da boyfriend är ute med vänner och jag kom nyss hem med mannemann från en majbrasa med Madde och Peter. Imorn ska jag till Hackås och lämna Signe hos mamma. Får se om Mr J kan köra eller inte... Förmodligen inte.... Då kan jag bli rätt sur faktiskt då jag berättade de innan han stack. Men men. 
Ska ut på lördag som det ser ut. Har inte varit ute eller druckit sen halloween! Sick! :O 
 
Btw. Såhär snygg är jag idag ;)

30 April

Har nyss ätit ett päron och druckit kaffe som frukost. Var ju tänkt att jag skulle ut och cykla idag men faan va kallt det är. :/ Så får se vad som händer idag. Är ju valborg oxå. Men vågar inte dricka nått då det bara är 3v sen min op. Nojjig som fan denna gång. Med all rätt.. 

Btw. Nån som vill köpa en helt ny jacka av mig? Lappar kvar och allt. Stl S-M. 160:-
 
 

29 April

Har nyss pumpat cykeln så imorn blir det att dra ut min rosa snygging för en tur. Kanske ska ta och cykla till syster och hjälpa henne med lite grejjer? Hm ja kanske de :)
Idag har det inte hänt så värst mycket. Jag har sått blommor och städat lite. Sen när jag hämtade Mannemann på dagis så tog vi bussen till Dollarstore. ( där jag köpte cykelpumpen ) ;)
Sen åt han på Max och sen gick vi vidare till Röda korset innan det vart buss hem. Jag fyndade ett par snygga studded sko från nelly. Mohaha.