30 Juni

Sitter och drocker mitt te och har examination om en timma. Skit nervös. Hatar examinationer. Glömmer alltid skit mycket då för jag blir så jävla nervös. Ringde även doktorn nyss. Fick en tid nästa vecka. Så då lär jag vara ännu mer tunnhårig. Men jag tror jag vet varför jag tappar så himla mycket hår. Jag är typ sönderstressad utav allting. Äter knäppt eller inte alls. Sover skit dåligt eller jätte mycket. Jag tar alltså inte hand om mig själv som jag borde. Aja. Har ju iallafall löshåret som jag aldrig satt i att rädda mitt hår med. Satt aldrig i det då mitt egna hå är ljusare och hade som ingen lust att färga håret. Men får väl ta å göra de ändå. 
 
 
Btw. Testade Dubsmash igår och jag är fast xD haha fan va roligt det var!
 

29 Juni

Varit 'hemma'' med en ''sjuk'' Emanuel idag. Imorse hostade han och snora som fan men sen vid typ 11 tillfrisknade han illa kvickt så vil tog en snurr på stan idag. Han fick äta en happy meal ute i solen och mata fåglarna. 
 
Ska ringa doktor helvete imorn oxå.. Inte nog med att jag ahr examination då lixom. Men jag måste. Enligt mamma. Tappar nämligen sjuuuuukt mkt hår från rötterna. Enormt. Så har ju blivit fett tunnhårig. Kan vara stressen eller så är det sköldkötteln. Återstår att se.
 
Kolla de nedersta på mitt hår tex. Det är skit tunt! :S 
 
 

28 Juni

NU har jag äntligen internet igen. Det försvann ju. Men Mr J hjälpte mig idag innan han for på jobb igen. Vi snackar hus å grejjer nu Mohaha. Aja . Varit ute i solen idag och är helt matt i huvvet av all sol haha. Men så skönt!
Har även fått besälla en fucking bok till pluggandet för 500spänn! Den fanns inte på bibblan så var tvungen. Känns så surt då jag bara ska ha den en månad. Men men....
 
Nu sja vi duscha och sen ska mannemann förberedas för sängen.