27 Maj nr 2

Eftersom jag blev klar med allt jag skulle ha färdigt den 3e juni idag innan klockan var 12, så belönada jag mig själv med en promenad till min favoritbutik Mio. Jag har suktat efter en fruktkorg som fanns där, men som nu skulle utgå ur sortiment så jag passade på. Sen köpte jag en till lampa så det blev snyggare på tv-bänken. Och ja, jag har köpt tapetlim så det ska tapetseras bakom tv'n. 
Fruktkorgen funkade skitbra i köket så det ä samma kopparfärg som i lampan jag har där. Ska även ta och måla stolsbenen vita snart. 
 
Dorre fruktskål 249;-
Chris bordslampa 179;-
 
Chris


 
 
 
 

27 Maj

Gomorron!
Ska testa min Spawax idag hade jag tänkt. Får bli nu på morgonen före ett bad. Cyklade iväg med Emanuel till dagis och påvägen hem fick jag jätte ont i min skadade urinblåsa... Så ska ta ett bad innan pluggandet och se om det ger med sig. Ibland får jag ont för att ärrvävnaden spricker. Kan bli så om jag varit kissnödig och inte gått på toaletten på en gång. Typ som nu när jag lämnade Emanuel. 
Fan tänk att han börjar skolan nästa höst!! :O :'( Helt sjukt. Min bebis. 
Han har ju problem med talet än. Nått han förmodligen kommer ha då med. Jag är jätte rädd att han ska bli mobbad i skolan för att han har svårt att prata. Och jag mår fruktansvärt dåligt för att han har svårt att prata. Det är ju mitt ansvar att lära honom. Men efter pedagog besök och diverse olika lösningar så kommer vi inte längre än såhär. Han kan prata nu, men inte helt. Han fastnar väldigt ofta och får visa med händerna vad han vill säga. Det gör så ont att se han så. Att han kämpar så hårt. Jag ber till gud att han ska kunna prata riktigt snart för hans egen skull. Jag förstår allt han säger. Jag är hans mamma. Men andra har svårt att förstå vissa saker han ska säga. Och jag kommer inte vara där i skolan och säga till personerna vad han säger.  
 
aja, det löser sig nog. Han är världens bästa pojke ♥
 
Nu ska jag testa min vax grunka och sen bada.
 
 

SPAWAX


Jussteee! 
igår plingelingade det på dörren och där stod en kille med ett paket till mig. Det var en Spawax från Veet som jag har fått hem för att testa.
Tänkte testa denna nu i dagarna och jag längtar verkligen. Ser ut att vara super bra ju! Brukar använda Veet's vax för ansikte till mina ögonbryn typ jämt. Det är så drygt att noppa dom ett och ett hårstrå, sen blir det jämnade och snyggare med vax. Men denna ska jag använda på armar och ben. 
 
Skriver ett inlägg om hur jag tyckte den var sedan!