Måndag nr 2

Vart ju som så att kl 10.30 så fick jag ett samtal om att de ville att jag skulle komma ner till jobbet ändå. Kl 11.30! Så jag fick ringa min syster som fick hämta mig och Emanuel. När jag hade satt Emanuel i bilen och sprang runt bilen ( vi hade bråttom ) så halkade jag och slog i armfan i bilen. Så nu har jag ett fett blåmärke på armen oxå haha. Men jag var på jobbet bara en halvtimme och gick igenom lite saker. Som det ser ut så ska jag kanske få vara bildlärare typ. Nej men att hålla på med pysslet! Asså hur kul! Kommer bli så himla bra.
Sen efteråt så tog jag och Emanuel bussen till Lekia och köpte en adventskalender. Han valde en med Lego såklart. Kollade på hans ''lådförråd'' idag och tittade på prislapparna. Han har ju inte kvar lådorna till allt Lego och Playmobil han har. Men av de som han har lådorna kvar så var inköpspriset 5000kr! Haha Asså förstår ni hur bortskämd han är? Han är bara 5år lixom. Men han är värd det. Min älskling.♥
 
 
 

Måndag

Fått mig en funderar typ. I fredags fick jag höra att det såg ut som om jag fyllt mina läppar.
Men jag har ju inte fyllt mina läppar, jag VILL göra det. Då kommer ju funderingen. Jag kanske inte måste fylla mina läppar då? Eftersom alla tror att jag gjort det redan. Då kan de ju inte va så minimala som jag tycker att de är.
Sen kanske jag inte är så tjock som jag själv tror, eftersom alla påpekar att jag är så smal och fin? Ja, det vart en jävla funderare. Just för att olika personer säger samma saker. 
 
Men men. Idag skulle jag egentligen ha börjat jobba, men det vart nått knas med tiderna så det blir inte start idag. Lungt för mig dock. Har ont i revbenet ännu och tänkte gå på hälson och se om jag kan få nått mot smärtan. Man vill ju kunna sova oxå. 
Sen efter det om jag känner att jag kan för revbenet så tänkte jag och Emanuel åka in till stan och köpa nån rolig adventskalender. VIlket jag totalt hade glömt. Var så inriktad på att köpa en massa julklappar som har verkligen önskat sig så det glömdes bort. OCh det är ju 1a imorgon så. Påtal om julklappar nu då. Riktigt nöjd med vad jag har köpt til honom iår. Jag gjorde så att han fick ringa in allt han önskade sig i alla kataloger man fick på posten och sen tog jag med mig dom på affärerna. Så har har enbart fått sånt hanönskat sig iår. Tror han mest kommer gilla trummorna. Han har nämligen byggt ihop egna av pallar m.m. fleeera ggr nu och sagt att han så gärna vill ha trummor. Så det fixade jag såklart! Sen köpte jag 3 grejer till. Ett av dom kommer från tomten ;) haha. Nej men han tror ju verkligen på tomten och han har skickat brev till honom. Så varje år köper jag nått som jag sen lägger under granen, som tomten har lagt dit ;).
 
Och ja, Han är hemma från dagis idag. Han har ju varit borta hela helgen så jag har Manne abstinens haha. ♥
 
 
 
Har nog aldrig sett nån fulare bild på mig själv nångång. haha! Måste säga att där fick jag fan till de! 
 
 

Torsdag

Mår som illa efter idag.. 
Begravningen var jätte fin och jag lyckades att inte gråta. Jag hade tårfyllda ögon hela tiden typ men jag lyckas hålla mig med darr i läppen istället. Varför jag inte ville gråta? Jag ville vara där för de andra och jag vet inte varför jag förbjöd mig själv att gråta egentligen. Men det gjorde jag. Jag har alltid haft svårt med att visa känslor för andra och att gråta inför andra och verkligen visa känslor funkar inte alls för mig. Inte så jag är.
Jag grät inte på min mormor eller min morfars begravning. Det var i en stor kyska och det var massor av folk. Därimot grät jag på min farfars begravning. Då var vi bara 6-7 personer i ett litet rum, och vi var bara närmaste familjen typ.
 
Aja nog om mina gråt grejer. 
Imorgon kommer ju Emanuels pappa och hämtar honom. Han ska vara där tills söndag! Alltså två hela nätter! 
Kommer få sova ut i två nätter! Alltså ni förstår inte. Jävligt sällan jag sover längre än typ 06.30 då han kliver upp. Oftast typ 06 nånting. 
Det är ju black friday imorn oxå. Hade velat julshoppa lite, men han vet inte när han hämtar Emanuel såå. Lär som int bli nå :(
 
Nu blire Netflix N Chill til' ajm somnar.