Måndag

Kan inte sova för att jag har så ont i mina boobs. Kan fan lova att jag fått kapsel igen asså. Så förmodligen blir det en oparation nummer 3. :/ Men funderar på att gå till en annan klinik då. Visst. det kommer gå på 54k till utöver de 54k jag redan betalat. Men asså Proforma... Nä... Nä...
Men vi får se. 
 
Aja. Känner mig lite låg idag. Eller ja, jag avr på skitbra humör då det är mycket kul på G. Men sen så hände en grej och nu är jag förbannad, ledsen och allt möjligt skiiiit. Fan..
 
 

Söndag

 
Igår var jag och mannemann iväg på eftermiddagen och åt middag med hans farmor då hon fyllde år. Efter det fikade vi på Waynes. Innan hade jag gjort en tårta som Hanna skulle ha :)
Vart ju barnledig igår oxå. Manne följde med sin farmor tillm Gällö. Skulle ha fått hem han idag men då ringde farmor Lena och frågade om han fick vara kvar en dag till. Haha. Så jag blir ensam tils imorgon. Var meningen att jag skulle få sällskap igårkväll, men bilen hans starta inte så jag var ensam igåkväll med massa filmer. Somnade faktiskt i soffan och vaknade imorse av att katterna låg på mig och typ kvävde mig haha!
Tänkte gå och sola snart och sen hem och hoppa i dushen/badet innan jag lägger mig i soffan och glor på film. 
Juste! Fick en tårtbeställning till igår oxå! En disneys Frost tårta till den 10e. Så kul! :D 
 
 

Fredag

Sitter och lyssnar på Linkin park med mannemannen. Vi drog på stan idag och köpte lite tårtgrejer och sånt. 
Imorgonbitti kommer föräldrarna hit med mer sockerpasta och sen kommer även Hanna A hit och glor på när jag fixar pastan på hennes tårta haha.  Sen ska vi eventuellt ut och äta med Mr J och hans mamma eftersom hon fyller år. Emanuel har köpt en chokladask och ritat en superfin teckning till sin farmor som han ska ge imorgon. Nej nu ska jag fortsätta städa undan leksakskaoset Emanuel har lämnat mig i vardagsrummet. 😂😫😩