28 Februari

Efter en lång promenad var vi hemma en sväng sen gick vi ut igen. Så tråkigt att bara sitta hemma ju. Just nu sitter vi och invänar Jeppe och tittar på Ikea.se. Vi planerar massa inköp. Dock så måste vi ha släp, skjuts och tid.
Mamma skulle egentligen komma på besök idag med pappa, Men imorse ringde faderen ochsa att mamma skulle vara hemma och vila. Nu ringde mamma och hon hade varit jätte yr, svamlig och slö idag. Haha men inte så konstigt sa jag då hon äter morfin nå ggr om dagen nu. Typ de starkaste man kan få ut oxå. Så hon var ju hög typ. Nä jag sa de föll poletten ner varför hon var som hon var xD. Mamma..
 
I övrigt vill jag starta krig med min webblärare. Det lilla ****** har satt ett E på mig 2 ggr för att det inte var bra nog. MEN URSÄKTA?. Min syster hjälpte mig med de grejjerna så vi körde UNIVERSITETS nivå på de uppgifterna. Och jag läser Gymnasienivå. Tu det blir byte av webblärare efter denna modul.. Fet och sur kärring helt enkelt. 
 
Nu sitter Emanuel och kramar ihjäl mig och säger att han vill äta popcorn och titta på netflix. Strider på att vi ska äta middag först men de vägrar han. Då vägrar jag äta popcorn och titta på netflix. Så vi krigar just nu haha. ;)