SilverShampo Here I Come!

Hej alla sötnosar. Idag har det varit en mysdag med Jepser Och Emiie på stan. Vi gick omkring i regnet och träffade Emiies pojkvän Joar å hans vän på stan.  Emiie va tvungen att fixa kondomer så vi gick på kondom jakt efter dom billigaste kondomerna i stan. Vi började på Apoteket där vi hittade 20pack för 62;- sen gick vi på Erube ( sexbutiken ) och tittade där, Där kostade dom 4;-/st. men sen kom vi på att vi kunde gå till Ungdomsmottagningen för där va dom gratis. Så vi gick dit och Emiie tog en hel näve, Jepser tog 2 st för att leka med på busstorget. efter en dag på stan kom jag bara hem med SilverShampo och Jepser. och Emiie hade minns 30st kondomer i sitt lilla fack i Gucci Väskan hahah. Nu har jag testat silvershampot och det gav resultat men sova är det ja vill göra nu.


Namn: Matrix so silver
Pris: 199;- På Nikita Hair
Volym: 400 ml
Finns hos: Frisörsalonger som säljer Matrixprodukter eller på Bellbox.se
Resultat: Produkten utlovar en dämpning av glanslösa gula toner i blonda hår och visst den gav absolut mitt guldblonda hår en kallare ton även om det inte blev något drastiskt resultat. Känns dock som att det kommer hjälpa mer och mer ju fler gånger man använder det.

+ Plus för snabbt resultat som inte sliter i närheten så mycket som en blekning.

Ush För Frisörer I Östersund !Jo ja skulle in till stan idag med mamma och färga mitt hår blondare. vi gick först till Nikita Hair Ville dom? ne! dom sa att det skulle bli så missfärgat, så jag vart sur och gick till domus hårsalong och frågade. Ville dom då? NE! för dom sa att mitt hår skulle lossna :S Yesh Sure ja hade fan askblondt. Ja vart ärligt skit arg och ledsen så jag å mamma gick på stan och letade gladiator skor som ja bara måååste ha! fanns de nå snygga då? NEJ! fan asså de e inte min dag idag . vi tröttnade på att allt gick skit så vi åkte till Ixo House och där köpte vi en blond hårfärg och en Super blond slingfärg. När ja kom hem färgade vi mitt hår och de vart inget orange eller missfärgat som dom sa de skulle bli inte lossnade det heller. det vart jätte fint har fortfarande kvar den superblonda slingfärgen som ja ska kleta in i håret imorn eller nått. man kan ju faktiskt ha sling färg i hela håret :). sen blir det att åka till stan med Emiie me 2bussen.  Hon ska ju köpa kondomer hahah och jag ska ju kolla in dietpillren :)  nä nu ska jag faktiskt vila ett tag har knappt fått i mej någe mat idag har ingen matlust typ. skit jobbigt. + ja saknar Jepser Å Emiie så sjuk mkt. dom åkte ju bort igår och kommer hem 3 inatt. så får träffa dom imorn och krama ihjäl dom! <3.
Åh mina katt ungar ser så mysiga och lekfulla ut nu så måste gosa me dom nu :)

Love & KIsses <3

- ps. Köpte ett übersött barbierosa läppstift oxå för bara 30kr ;)

Grattis Pappa Till 15,000;- på Lotto!


Pappa Vann 15,000;- på Lotto Idag :)
Så när han kom hem fick jag och mamma 5,000;- Var!
Tack Älskade Pappa<3

''I know that you´re jealous of me, but its is my life and you can´t have it '' ; )