Onsdag

Fyfan ba jävla roligt vi hade i Sundsvall igår! 
Jag, Hanna och Elin tog en shoppingdag och fyndade på new yorker bland annat. Varför har dom inte den affären i Östersund? Finns så snygga kläder där och billigt.
När vi var på Ikea så ringde Johan som bor där pch ville ta en fika. Men vi kände att vi inte hann fika så vi ville hinna med allt. Så vi träffade han och hans kompis en sväng bara. Sen sprang vi vidare och glodde.  Handlade ibte så mycket ändå. 4plagg ,5 lådor till Emanuel ,en bil till Emanuel, foundation, puder. Ja men de var väl allt. 
Idag har jag bara tvättat och druckit chai latte. Haha
Men lyckades hälla tvättmedel på mina något fuktiga nytvättade kläder nyss. Asså åååh. 
Aja, nu ska jag hjälpa Emanuel att hitta nått kugghjul till nån bil som han tappade åå golvet haha.
 

Söndag

Har haft en mindre bra dag med tanke på natten/morgonen. Nu snurrar tankarna för fullt. Helvettes jävla faaan att det aldrig kan få va lungt nångång. Men jag hade förövrigt en riktigt bra kväll. Fick Hanna som sovkompanjon oxå. Vilket var tur känner jag.
 
 

Fredag

Nyss lagar mina nya byxor. Dom sprack upp i sömmen på ena benet första gången jag satt på mig dom. Men nu har jag fixat dom. 
Var på stan en sväng idag iallafall. Köpte ett maglinne(?) och en tröja. Sen mötte jag upp Hanna för jakt på grå hårfärg till henne. Men det sket sig haha. Hittade ingenstans. SÅ vi drog på Tages och fikade kladdkaka med chailatte istället. Vi höll på att garva ihjäl oss då det satt en person bakom mig som hade då de konstigaste konversasionerna med hennes fika besök så jag vet inte vad. Sen såg den personen ju ut som nått skogstroll oxå hahah Nä elakt jag vet. Men asså ja.. Det var kul ok?! 

Imorgon så ska Emanuel till sin pappa och jag ska åka till Hanna. Ska tapetsera hennes kök innan infyttningsfesten på kvällen. Vettefan vad jag ska ha på mig btw? Får se om jag vågar ha min nya croptop kanske. Men kul ska de bli.

Nu ska jag passa på att duscha medans Emanuel leker med bilar i sängen.