Fredag

Ja aså fyfan. Igår vart det bra nog sent. Tror jag somnade runt 04 nångång. Tittade på minst 4 st filmer och drack typ 10 koppar te. Jag hade så fruktansvärt träkigt och jag var så jävla ensam. Emanuel sov hos sin farmor.. Och nu sitter jag och Emanuel och väntar på att Mr J ska bli klar med bil jäveln så vi ska åka till Hede och lämna av fanskapet. Är grönjävligt sur idag på alla möjliga vis. Och inte nog med det så brann min systers bil upp inatt. Asså deras hus brann ju upp för ett tag sen!? Böjar ana en del saker. Men ska inte säga någe. 
 
 
 

22 Juli

Idag är en sån där dag. En sån där. Ja du vet, vill sjunka under jorden och aldrig komma upp dag. 
Jag funderar på vart jag är påväg och hur mitt liv ska bli.
Ska jag behöva kämpa mot mina demoner varje dag i resten av mitt liv eller kommer jag få leva fri snart?
 
Jag hittar ingen mening för mig här heller. Hur hårt jag än söker. Visst, jag är Emanuels mamma. But thats it. 
För vännerna betyder jag ingenting längre. För familjen likaså. Pojkvännen? Nja asså jag vet inte. Han är så uppe i sitt liv och sin lycka i sina hobbys och vänner, så jag vet inte. 
Emanuel har förklarat för mig många gånger att han absolut inte tycker om mig. Fast i andra hand tycker han om mig enormt andra dagen. 5års trotset inbillar jag mig själv att det är. I hopp om att försöka få mig själv att tro att jag betyder nått för nån. 
 
Jag har kommit på att jag känner mig väldigt typ, ja hur ska man förklara det. Men typ ovärdig.? Ungefär som smutsen som samlas i hörnen. Sånt som är svårt att få bort och det är irriterande och det är inget man vill ha där. 
 
Jag kan vara hur trevlig och snäll som helst. Jag kan ge gåvor och fixa allt möjligt för att få folk att må bra. Det spelar ingen roll. Jag är Emma Rolandsson. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 Juli

Men tjääna!
Har varit rätt mycket nu så har inte tänkt på att skrive någe. 
Men idag har vi iallafall tagit det lugnt och varit i hackås och hälsat på en snabbis. Så jävla gullig Gucci är. Han tar hand om kattungarna haha. Han är en hund so u know. Han slickar dom och vaktar dom så dom inte springer bort. Och så att ingen tar dom typ xD Tar man upp en står han och super vaktar och vill att du släpper ner den. 
 
 
 
 
Aja.  Nu ska jag nog titta på film och mysa i soffan med Mr J. Fett bra att han dricker cocoa cola btw för jag har fått ett halsband nu pgr de haha. Rätt dyrt va de med. 300spänn lixom. Skulle aldrig ha köpt det för pengar. xD
 
 
''Jag har samlat koder via Coca-Cola Enterprises AB och fått en premie, Halsband från Bud to Rose.''
KAMPANJ 3 = Halsband Molly Guld
 

Sen fixade jag plats åt mina skor iförrgår oxå. Trodde inte jag hade så många men jag hade 18par... Haha....