Onsdag

Håller på och bakar cupcakes till Emanuel. Han ville dekorera dom. Så det var bara att slänga in några i ugnen då.
Vi ska snart springa iväg på affärn såfort dom är klara och köpa mer smör och karamellfärg.
 
Men asså fan .... Fick min halloween klänning nyss och shit.
Den var trasig. Kronan man fick med var trasig. Och den var GIGANTISK! Så nu har jag skickat ett långt och argt mail till Zingland och jag måste sätta mig och sy in, laga klänningen och limma min krona.. FUCK! Den var ju verkligen inte billig heller. Ja mena 448kr fick jag betala allt som allt.. För en jävla trasig ,förstor klänning och pajjad krona. Var på bättre humör innan posten kom kan jag säga..
 
 
 

Söndag

Igår gjorde jag sista tårtan för helgen som skulle hämtas idag. Åkte en snabbis igår och sov över men hann hem så att jag kunde lämna tårtan idag iallafall. :)
Nu ligger jag slö och förbannad i sängen. Ska väl hoppa i dushen och sen lägga mig och kika på film snart.
 

Fredag

Asså helvete.. Var ju på skolan kl 08 imorse och skulle göra mim sista exam som jag inte kunde göra förut då jag inte hade programmen som behövdes för att göra sista uppdraget. Och VAFAN är det på provet idag då? JO ämnet jag inte kunde läsa eller göra förut. Så kunde ju fan ingenting om de. Får jag F på detta nu så skäller jag fan ut dom. Inte ok. Sa förut att jag behövde få göra uppdraget / övningarna så jag kunde det. Men de fick jag ej. Och nu ska jag trolla fram och kunna det ändå? Assssåååå.......... Så jävla arg nu. Ush. 
Får jag F på denna kurs så ryker mitt diplom. Jag får alltså inte mitt diplom om att jag är utbildad till yrket. ÅÅÅÅHHHHH!!!!!!!!!!
 
Btw.. såhär vart tårtan igår.