30 Mars

Nyss suttit och pluggat så ögonen blöder. Nu ska jag snart sätta på en film och somna med balsam i håret. Nämligen så att jag vart litte ljusare idag. Och mitt hår blir mycket skört när jag bleker de så jag sover med mumma i huvvet. Sen går jag med gojs i håret de första dagarna för att få de mjukt igen. Men iallafall. Har varit och tränings grejer idag. Hade ju brallor den tidigare men köpte skor,linne och väska nu. Ev att vi åker och fixar gymkortet imorgon. Ska ju börja gymma med syrran för att få kroppen till plasten jag sytt in haha. Och ja vet. De har krymp nå jävulskt och det syns på bild. Men snart är det den 21/4 och då kommer de bli som de ska. Längtar! 
Nu har jag ju lixom ont hela tiden och måste ha min thongbra typ hela tiden för det gör så ont. Obekvämt värre. 
 
Aja nog om deee. :) 
 
Linnet jag köpte--->
 
 
 

29 Mars

Nu sitter jag med gråten i halsen igen. Varför? Jo för att alkohol finns! Eller mer för att vissa inte kan hantera den som folk!
Tänk om min syster inte hade varit alkoholist. Då hade allt varit annorlunda i mitt liv. Jag hade inte haft alla jävla problem jag har psykiskt idag om hon inte hade varit en sån jävla pain in the ass.  Alla jävla gånger hon har satt ett brännmärke i min själ! Från den dagen jag föddes har hon hållt på. Hon har nu lyckas splittra familjen. Grattis ditt jävla as. Ja, du är min syster. Men sen sist vi träffades försvann ALL min respekt för dig. Allting. NEJ, jag kan inte bara glömma det förflutna och börja om. Så som min mamma säger åt mig att göra för att hon gör allt så mycket bättre nu och inte dricker just nu. NEJ! Hon har förstört allt redan. Jag kan inte. Jag har inte samma kontakt och samhörighet med min mamma längre på grund av henne. Jag träffar inte ens min syster längre. Pratar inte med henne. Och i och med det så träffar jag inte heller min systerdotter. Hon fick inte ens komma på Emanuels kalas för att hennes föräldrar är 13år i sinnet....... Asså jag orkar inte mer!! Måste hon föstöra allt hela tiden!?!?!? Måste allt handla om henne! Varför ska jag behöva må skit för att honär född en idiot?! FAN!!!! SÅ många gånger jag velat hoppa framför en buss eller nått på grund av henne! Så många gånger jag har suttit och hyperventilerat, gråtit , kräks... Jag är så arg men samtidigt så söndersliten. Vad ska jag göra? Hjälp mig....
 
Än en gång rinner det tårar nerför min kind på grund av henne. På grund utav allt hon ställt till med. Jag är 13 år yngre än henne. Men ändå är jag hennes storasyster. Mentalt... 
 
Jag kämpar varje dag med alla mina sjukdommar och att försöka orka med att ta hand om en 5åring. Oroa mig över framtiden för oss två. Vart kommer vi hamna? Jag försöker med allt nu. Denna utbildning är mitt sista hopp. Om jag får ett jobb inom handel efter detta och orkar med det jobbet så är det lugnt. Vi klarar oss. Men om jag inte orkar med att jobba med handel på grund utav kroppens besvär. Då finns det inget mer att göra. Jag har testat allt. Jag kämpa varje dag för att försörja min son och ge honom det bästa liv möjligt. Och jag behöve inte att folk drar ner mig och förstör. Jag gör inte det. 
 
Jag kommer aldrig bli frisk. Jag är kroniskt sjuk. På många ställen. Det är nått jag har kommit i lugn med. Men det gör inte att det blir lättare att leva. 
 
hjälp..
 
 

28 Mars

Ojoj! Tok trött är vad jag är just nu. Varit fullt race hela dagen. Kl 12 kom Emanuel Farmor och Bertil hit på fika. De hade med sig jätte fina presenter till honom. Han fick ett set med Lego lastbil med släp m.m och en BMW plåtbil. Så vi satt och surrade på och byggde Lego i nån timme. 
 
Sen var det full gång med att göra klart allt för kalaset kl 16. Poppa popcorn, duka, ställa fram allt fika, börja fixa med varmkorven m.m. 
Tror klockan var närmare 15,30 när mina föräldrar kom. De kom med mera fika och presenter. Utav dom fick han en super bra lär platta så han kan lära sig bokstäver och siffror m.m. Sen fick han ett set Lego Technic. Det var en buggy av nå slag. Skit frän! :)
 
Nästan på pricken klockan 16 så kom Annika med Lovis, Syster Madeleine med Liv och Peter. Utav Annika och Lovis fick han ett set Lego med en motorcykel. Han hade önskat sig en sån, så han vart lyrisk haha. Och utav syster,Liv och Peter fick han en Radiostyrd Mustang! Den var jävligt snabb och krossade många fötter här haha. 
 
Vi fikade och babblade på ett bra tag. Mina föräldrar drog hem medans barnen tittade på ''bio'' här hemma. Och resterande stannade till kl 19. 
Sen blev det säng för Mannemann och jag hoppade i dushen. 
 
Och nu sitter jag här helt döööd. Haha. Ska försöka få syrran att ta gymkort med mig. Mohaha. Då kan vi träna tillsammans. Mycket roligare så. 
 
Här är bilder på vad han fick och lite kaos bilder från efter kalaset. ;)