Lördag nr 2

Eftersom Emanuel satt här hemma och deppade så drog jag med honom på bio med fikamys innan. Vi såg Den goda dinosaurien. Och ja asså, han såg ut som Birger som bara fan haha. 
Träffade på fina Elli på Åhlens oxå. Vi kom på att det snart är dags för en tjejkväll igen. Var allt för länge sen vi drog ihop gänget. Sen tipsade hon om att dom hade 50% på alla köpfilmer på Hemmakväll, så vi gick dit. Köpte med mig två nya Disneyklassiker till min samling. Trassel och Röjar Ralf. Så nu saknar jag bara 11 stycken innan jag har en kpmplett samling av alla Disneyklassiker på dvd haha. Det är 53 stycken i skrivande stund. 
Påvägen hem så skulle vi köpa mjölk och vad såg jag. Hjärtat stannade. Jag stod och stirrade en stund och log som en fjant. JORDGUBBSMJÖLK!!!! Arla hade börjat med jordgubbsmjölk här uppe! Så köpte med mig en i hopp om att den skulle smaka lika jälva gott som Tine's litago jordbaer melk från norge. Men..... Nej. Den var inte alls lika god. Visst, den gick att dricka.. Men nej.. Åååh besvikelsen. Jag får fortsätta att åka till Norge för att köpa en halvliter mjölk för 20kr haha. Fatta va pengar jag blåser bara på jordgubbsmjölk när jag är i Norge?! Sinnes...
Nu ska vi titta på Trassel.
 
 

Lördag

Igår vart vi meddragna en sväng till svenstavik fram och tillbaka. När vi kom hem så vart det filmmys hela kvällen. Var meningen att vi skulle åka till Hackås och åka skridskor i helgen, Men vi glömde Emanuels skridskor på dagis...Mina är ju redan i Hackås. Är galet taggad på att åka skridskor haha. Har ju inte åkt på ÅR. Pratade även med syster igår, och hon tyckte att vi skulle börja lära Emanuel att åka slalom. Hur kul?! Så måste fixa skidor och grejer till honom. Eller så hyr man kanske? Ja, men de löser sig. Vill bara ut och göra grejer. Typ ha skoterdag med fika/grillning och åka massor med skidor /skridskor. Saknar att vara ute. Saknar mest att köra skoter hela vintrarna. Tänk att jag hade typ inget annat för mig på vintrarna förr. Körde runt på mina vänner hit och dit. Skrämde hjäl dom totalt haha. 
 
Evenescence älskaren i mig ryser av denna cover!
 

Söndag

 
Från kaoskvällen ...->